Komentara: 25
Pregleda: 4259

"Toplana" ponovo počinje sa grejanjem, narednih desetak dana vraća se hladniji period

15.04.2024. u 11:07h
Izvor: Subotica.com
JKP "Subotička toplana" obaveštava kupce toplotne energije da će sutra (16. april), tokom kasnih popodnevnih časova, ponovo početi isporuku toplotne energije, te da se stabilizacija režima grejanja očekuje u kasnim večernjim časovima.
"Toplana" ponovo počinje sa grejanjem,  narednih desetak dana vraća se hladniji period

Nakon nekoliko izuzetno toplih i sunčanih dana u nizu od utorka se očekuje postepeno zahlađenje, nakon današnjih maksimalnih 29 stepeni već sutra će temperatura pasti na 20 stepeni u njatoplijem delu dana, a u ranijim popodnevnim časovima očekuje se visoka oblačnost i kiša koja će se sa kraćim prekdima padati praktično do ponoći

Već sutradan, u sredu, 17. aprila, temperatura neće prelaziti trinaesti podeok, a tokom noći pašće na 8 stepeni, uz jaču kišu. Slično vreme zadržaće se i u narednih nedelju dana a najviše dnevne će se kretati od 11 do 15 stepeni.

Shodno povratku hladnijih dana i noći, daljinsko grejanje iz subotičkog komunalnog preduzeća radiće u skladu sa situacijom i grejati domove i druge korisnike dok god bude bilo potrebe.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 nedelje i 9 časova
Komentara: 25
Pregleda: 4259
Povezane teme

subotička toplana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.